Jalka on oireeton jo, se oli torstaista lauantaihin lämmin ja pidin siinä käärettä ja pinteliä ja voitelin kylmäsalvalla kolme kertaa päivässä. Pepe oli myös sisällä kaksi ja puoli päivää ilmaan mitään liikuntaa... Nämä ohjeet luin siis vanhasta eläinlääkärikirjasta, jossa opetettiin myös kylmähauteen laitto, mutta ajattelin, että nykypäivänä tuommoinen icepower tms ajaa saman asian! :D En nyt juuri muista nimeä kyseiselle geelille, se oli kaksitehoista ja voitiin laittaa kolmesti vuorokaudessa, joten minähän laitoin ja lisäksi siteen ja pintelin päälle. Jalka oli kuuma ihan polvesta kavionpohjaan saakka tuolloin perjantaina ja olin kyllä tosiaan hermostunut ja harmitti koko juttu, koska en ole ennen mitään venähdyksiä hoitanut.

Mutta nyt on tosiaan jalka taas kunnossa, viileä eikä hevonen onnu. Kati kävi tänään ja juoksutettiin Pepeä vähän liinassa, illalla ajattelin, jos tuossa kentällä vähän ratsastaisikin. Me lähdetään itse torstaina reissuun, joten Pepe jää tänne Sanin ja Katin hoidettavaksi :)

Rakennettiin Kamulle oma "sairasaitaus" tuohon meidän omalle pihalle. Siinä sillä on nyt hyvä olla, Pomo on vieressä eikä jalkaan mene pöpöjä. Pepe on tuolla alhaalla isossa aitauksessa. Olipa vain helpotus tänään viedä kaikki ulos ilman sen kummempia operaatioita ja ah! talli on siivottava vain yön jäljiltä! Kamu ja Pepe kun ei ole mitään siisteimmästä päästä (varsinkaan Kamu :D) Joten on tympinyt laittaa lähes kaikki purut kerralla vaihtoon kun karsinat siivoaa, nyt kun ovat olleet pitkin päivää sisällä. Pomohan on niin siisti pikku-ukko ettei siistimpää ole. Tässä se taas todetaan kuin oriit on niitä puhtoisia eläjiä ;)

Meillä on siis ollut nyt Kamun jalan takia sellainen järjestely, että Kamua ei ole viety tuonne "velli"-aitauksiin ollenkaan. Tuo iso aitaushan ei ole edes pahasti kurainen, mutta hiekkakin on liikaa Kamulle. Ja koska Kamu ei ole enää aikoihin pysynyt noissa pelkissä langoissa joissa ei juokse sähkö, rakensimme sille eilen ihan oikean aitauksen tuohon pellolle. Se ei siis ole velliä ja jalka pysyy puhtaana. Pomo meillä on sitten liinassa tuossa pyykkitelineessä kiinni. Hyvin toimii järjestelyt. Kamu kun ei myöskään oikein kestä olla Pomosta erossa... Koetan saada otetuksi joitain kuvia meidän hienosta aitauksesta.

Vaan minulla onkin talli tälle päivää siivoamatta, joten kiiruhdan niihin hommiin!